Teryakiglacerad renstek i en pokebowl

Teryakiglacerad Renstek i en poké bowl. 

Poké bowl är ju en trend som är här för att stanna. Aldrig tillagat en Renstek förr? 

Här kommer ett super enkelt recept att servera som en Pokébowl. 

 

Du behöver  

1 Nätad Renstek 

1 dl Teryakisås 

2 tsk Fishsauce 

Ca 2 tsk Roasted Garlic peppar 

1 msk Salt 

Gör så här. 

  1. Lägg din Nätade Renstek i en kastrull. Fyll upp med vatten och bra med salt. 
  1. Koka din Renstek i 4 h. Kyl ner på en tallrik i kylen (detta gör att köttet blir fastare när du ska skiva sedan) 
  1. Blanda Teryaki, fisksås och Roasted Garlic peppar i en liten skål. Låt stå i ca 30 min. 
  1. Skiva upp din Renstek i tunna skivor. Lägg skivorna på en plåt med bakplåtspapper. 
  1. Pensla köttet med glace’n och kör i ugnen ca 10 minuter på 150’C 

Servera i en pokebowl med en godsås, Bönblandning, picklad lök och “Sushi” ris. Underbar lunch eller varmrätt som går att förbereda långt innan gästerna kommer. 

Klicka för att komma till produkterna 

-Renstek

-Marinad

0
    0
    Kundvagn
    Kundvagnen är tomTillbaka till butiken