Tartar på renrostbiff

med en kålsallad, färsk chili & riven peccorino.

DDu behöver för 2 personer: 

1 rostbiff 
0,5 röd chili  
1 grönkålsstjälk 
ca 100 g spetskål 
smör att steka i 
salt och peppar 
1 bit peccorino  
1 tsk dijonsenap 
1 tsk olivolja  

GGör så här.  

1. Börja med att skära ner rostbiffen i små bitar. Blanda med senapen, olivoljan och lite salt och peppar.  

2. Strimla spetskålen och grönkålen, med stjälk, väldigt fint. Stek i en varm stekpanna med mycket smör. Det ska stekas snabbt tills spetskålen mjuknat. Krydda med salt och peppar.  

3. Skiva chilin i tunna fina skivor. 

Nu är det färdigt att servera. Börja med kålsalladen i botten, fördela råbiffen mellan portionerna, lägg på ett par skivor chili och toppa med MASSA peccorinoost.  

 

0
    0
    Kundvagn
    Kundvagnen är tomTillbaka till butiken