Soltorkad tomat & pestofylld rensida

Du behöver. 

1 hel rensida 

5 soltorkade tomater 

2 msk pesto 

Salt & peppar 

Bindgarn eller Vaccpåse 

 

Gör så här. 

  1. Mixa peston och dom soltorkade tomaterna i en mixer. 
  1. Lägg ut hela rensidan med “utsidan” neråt. 
  1. Pensla ut peston över hela rensidan, krydda med salt och peppar. Rulla ihop rensidan med långsidan mot varandra. 
  1. Bind upp med bindgarn eller lägg i en vaccpåse som en rulle. 
  1. Kör i ugnen på 120’C i 6h (eller 85’C över natten). 
  1. Kyl ner i kylskåpet innan du skär upp. 

När du skuret i skivor kan du antingen värma i ugnen på 150’C i ca 10 minuter eller steka i smör. 

Servera med rostad potatis och goda tillbehör som picklad rödlök, Chilibearnaise eller en Aioli. 

Klicka för att komma till produkterna

-Rensida

0
    0
    Kundvagn
    Kundvagnen är tomTillbaka till butiken