Stekt renskav i tortilla med blåbärsaioli
4 pers.
500 g skavat renkött
8 tortillabröd
1 strimlad rödlök
Ruccola
Salt och peppar
Smör att steka i
Blåbärsaioli:
2 dl crème fraiche
1 dl majonäs
1 dl blåbär, färska eller frysta
2 pressade vitlöksklyftor
Så gör du:
Blanda alla ingredienser till blåbärsaiolin. Ställ i kylskåpet.
Stek skavat renkött i smör i en stekpanna. Salta och peppra.
Fördela önskad mängd ruccola över 8 tortillabröd.
Lägg på stekt renskav och rödlök och toppa med blåbärsaioli.
Med kunskap och känsla levereras kvalitetskött av finaste sort för både vardagsmat och festmåltid.
Vi finns i Härjedalens västra del, det vi på sydsamiska kallar för [Jíllie]
2021 © Alla rättigheter reserverade
Cookie | Varaktighet | Beskrivning |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |