Renkotlett med tryffelpuré, smörkokta ärtor och skogschampinjoner
Du behöver för 4 personer:
4 st renkotletter
1 st gullök
ca 100 g gröna ärtor
ett gäng champinjoner
salt & peppar
ca 50 g smör
smör till stekning
1 tsk vit tryffelolja
ett par matskedar rårörda lingon
potatismos för 4 personer
Gör så här:
Servera med lite rårörda lingon och eventuellt hackad persilja.
Klicka för att komma till produkterna
Med kunskap och känsla levereras kvalitetskött av finaste sort för både vardagsmat och festmåltid.
Vi finns i Härjedalens västra del, det vi på sydsamiska kallar för [Jíllie]
2021 © Alla rättigheter reserverade
Cookie | Varaktighet | Beskrivning |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |