Inspiration från restaurangkunder

Renytterlår BBQ Style

Grillat renytterlår från Jillie Ren & Vilt, BBQ style, med julkryddad rödkål och smörpumpa i olika utföranden.

Biff rydberg på Jämtvis

Bitar av reninnanlår med knaperstekt potatis, pepparrotscréme, smörstekt lök och äggula.

Renkalventrecote från Härjedalen

Serveras med hemgjord rökt renkorv, bakad morot, svamp, rödvinssås och potatispuré.

Bovtsenbearkoe Bienjedaelieste

Renkött från Funäsdalen, med polenta, pistou och rödvinssås. Kitchen&Tables fusion av  jämtländskt och Manhattan á la Marcus Samuelsson.

Vårigt Reninnanlår

Reninnanlår, jordärtskocka, dill, sandefjordsmör.

Biff Rensberg

Renrostbiff med potatis, ölbrässerad lök, äggula och senapskräm. Tänndalens version av Biff Rydberg.

0
    0
    Kundvagn
    Kundvagnen är tomTillbaka till butiken