Jillie Deli

Butik

På Rörosvägen 7 i Funäsdalen har vi vår charkbutik med hela sortimentet färskfryst och förädlat ren- och älgkött. Här har vi även ostar, fisk, bröd, sylt och andra delikatesser från närområdet. Vi bjuder gärna på smakprover och lotsar dig genom chark- och frysdisk. Håll koll på Facebook för aktuella erbjudanden och öppettider. På vår telefon får du också svar om öppettider. Välkommen in till oss!

Beställa

Efter flera förseningar har vi äntligen fått upp vår webbshop!

Vi skickar produkter med Bussgods (Sundsvall och norrut), och Schenker (söder om Sundsvall). Färskfrysta och rökta produkter skickas med kyl- och fryskedja. Torkade produkter behöver ingen kylning och kan skickas med Bussgods alternativt Posten över hela landet. Hör av dig om du är tveksam om frakten till just din ort.

Vi letar kontinuerligt alternativa fraktsätt för att på bästa sätt nå ut till alla. Gå gärna ihop några stycken med en gemensam beställning för att få mer prisvärd frakt!

WEBBSHOP

 

Avhämtning på andra orter

Varje höst levererar vi förbeställda produkter till Stockholm, mot avhämtning på angiven plats. Hösten 2019 provade vi även Varberg, som vi hoppas kunna erbjuda leverans till även hösten 2020.

För information vid dessa tillfällen, registrera dig för utskick nedan!

 

 

Fyll i formuläret nedan om du vill stå med på vår maillista för utskick inför leveranstillfällen!