Jillie Deli

Avhämtning på andra orter

Varje höst och vår levererar vi förbeställda produkter till Stockholm, mot avhämtning på angiven plats. Hösten 2019 provade vi även Varberg, som vi nu kan erbjuda leverans till iår också, i samarbete med restaurang Joels brygga.

Butik

På Rörosvägen 7 i Funäsdalen har vi vår charkbutik med hela sortimentet färskfryst och förädlat ren- och älgkött. Här har vi även ostar, fisk, bröd, sylt och andra delikatesser från närområdet. Vi bjuder gärna på smakprover och lotsar dig genom chark- och frysdisk. Håll koll på Facebook för aktuella erbjudanden och öppettider. Välkommen in till oss!

Webbshop

Via vår webbshop kan du som privatperson beställa våra produkter hemskickade. Vi har efter mycket letande inte någon bra lösning på frakter av frysgods just nu, hör gärna av dig för att kolla läget till just dig. Torkade produkter behöver ingen frystransport och kan skickas med PostNord över hela landet. Vid frysgodsbeställningar: gå gärna ihop några stycken med en gemensam beställning för att få mer prisvärd frakt. Välkomna att beställa!

Fyll i formuläret nedan om du vill stå med på vår maillista för utskick inför leveranstillfällen!