Höstleveranser 2020

Nu är det dags igen för en höstleverans av ren- och älgkött direkt från skog och fjäll!

På beställningslistan har vi utvalda detaljer och chark från ren och älg.  Vi har favoriterna renentrecôte, renskav och torkat renkött, guldbelönta suovasen, nya trogna rensalamin och torkade renkorven aajja – och annat smått och gott! Älgkött har vi begränsad mängd av iår, så tänk på att boka tidigt. Vi håller på att bygga ut anläggningen och har därför haft begränsade möjligheter att ta emot älgar under hösten.

Lokalerna våra har varit trånga länge, men nu blir det ändring på det: nya kyl- och frysutrymmen, nytt älgslakteri och nytt, större förädlingsutrymme kommer att stå klart inom kort!  När bygget är klart kommer äntligen volym och utrymme synka, och även lämna utrymme för nya möjligheter! Följ gärna med oss på resan via facebook och instagram @jillierenovilt!

Ny anhalt: Björkhagen
Avhämtningen anpassas iår efter rådande Corona-läge. Ett par steg i det är att vi förlängt hämtningstiden i Bromma och lagt till en ny anhalt, för att sprida ut hämtningen i tid och rum. Eventuellt kan mindre ändringar i tider ske utifrån orderläge. Tillhör du riskgrupp? Hör av dig så hittar vi en lösning!

Kolla gärna in tillagningstips och recept här!
http://www.ica.se/recept/ren/
https://www.matprat.no/reinsdyr/
spisa.nu


Vi tar emot förbeställningar och levererar på annonserad plats för avhämtning på angiven dag och tid. Betalning sker i förskott på preliminär summa, när ordern plockas varierar faktiska vikterna något och slutpriset justeras med kontanter vid avhämtning. 
Till Bromma har det levererats från vår anläggning i över 20 år, med anhalt i Uppsala. Värmdö tillkom för tre år sedan, Varberg ifjol och iår även Björkhagen. Hela styckeriet laddar för leveransen under flera veckor för att få ihop beställningarna till dessa turer – rena tomteverkstaden. Vi glädjer oss åt att än en gång ställa för höstleveranser söderut!

BESTÄLLNING senast söndag 22 november 
För Varberg senast 5/11
BETALNING Till bankgiro i förskott efter bekräftad beställning, utgör låsning av order.
LEVERANS VARBERG: fre 13/11 kl 11.30-18, restaurang Joels Brygga, Träslövsläge
UPPSALA: tors 3/12 kl 16-16.30, OKQ8 vid trafikplats Kumla, Kumlagatan 4
VÄRMDÖ: tors 3/12 kl 19-20, vid Viks skola, Viks skolväg 10
BROMMA: lör 5/12, vid Stora Mossens idrottsplats, Mosskroken 11
     Efternamn A-I kl 9-13,   J-Ö kl 13-16
BJÖRKHAGEN: lör 5/12 kl 15-15.30, Björkhagsplan, Johanneshov

Gör så här:

1. Kryssa i den produkt du önskar och fyll i det antal förpackningar av denna du vill ha. Nu räknas ca-summan fram.

2. Fyll i uppgifter om dig som beställare, välj upphämtningsplats och tryck på skicka.

3. Du får upp en grön ruta att din beställning är mottagen och vi svarar inom 1-2 vardagar med ett bekräftelsemejl med betaluppgifter.

Beställningsformulär

Antal frp Produkt Kvantitet per förp Pris kr/kg Pris kr/förp Total

RENKÖTT

Konsumentstyckad renkalv

Rensadel, á 2 kg

Renytterfilé

Renrostbiff

Renentrecôte

Renytterlår

Renstek, nätad

Renskav, 500g-vac.påsar

Renfärs, 500g-vac.påsar

Renburgare - 120g/st

Suovas (lättrökt renstek)

Suovasskav, 500g-påsar

Varmrökt renstek

Varmrökt renbog, á 1,5-2 kg

Varmrökt renhjärta, á 200-250 g

Torkat renkött (lättrökt)

Torkad renkorv - aajja

83% renkött

Rensalami

86% renkött

Renkorv, rökt, naturell

Kötthalt: 80%, varav 70% renkött

Renkorv, rökt, vitlök

Kötthalt: 80%, varav 70% renkött

Rengrillkorv, á 400 g/pkt

Kötthalt: 73%, varav 50% renkött

Renkorvraka (falutyp)

Kötthalt: 70%, varav 65% renkött

break

ÄLGKÖTT

break

Älgblandlåda

(2 kg älgskav, 2 kg älgfärs, 2 kg älgstek)

Älgrostbiff

Älgstek, nätad, á 1-2 kg

Älgfärs, 500g-vac.påsar

Ölkorv – älg

70% älgkött

break

Summa

Kontakta

break