Leverans 29 april 2021

– Renkött direkt från skog och fjäll –

Till grillkvällar, festliga helgmiddagar, hälsosam vardagsmat – eller till fredagssnackset och frukostpålägg: för 26:e året går det turer från vår anläggning i Ljusnedal/Funäsdalen ner till Uppsala och Bromma, en på hösten och en nu på våren. Hos oss styckas och förädlas renar och älgar från de fyra sydligaste samebyarnas betestrakter; från Särna-skogarna i söder till Åre-trakten i norr, med kvalitet som ledord och med traditionella förädlingsmetoder.

Iår har vi lite speciella förutsättningar runt oss som vi anpassar oss efter för att kunna göra en säker leverans:

På listan har vi som vanligt utvalda produkter ur sortimentet, med några ändringar efter en försiktig inköpssäsong pga coronaläget. Vi har ett smalare utbud av älgprodukter, och istället för den vanliga renskaven har vi den enklare produkten skavat renkött: den är skuren av grövre bitar och behöver tillagas längre, men kan användas till i stort sett samma saker som den traditionella renskaven. Observera att detta inte är den fina renskav ni är vana vid utan vår billigare vardagsvariant. Vi började med den 2017 och den har blivit väl mottagen av både privatkunder och restauranger. Fortfarande 100% renkött, inga tillsatser, inga konstigheter!

Med önskan om hälsosam god mat på tallrikarna, på tu man hand och snart nog med friska goda vänner – välkomna att beställa!

Vi tar emot förbeställningar och levererar på annonserad plats i Stockholm för avhämtning på angiven dag och tid. Betalning sker i förskott på preliminär summa, när ordern plockas varierar faktiska vikterna något och slutpriset justeras med kontanter eller swish vid avhämtning.

BESTÄLLNING senast onsdag 21 april
BETALNING Förskottsbetalning utgör låsning av order, betalinformation
kommer i orderbekräftelsemail.
Justering av slutpris sker vid hämtning med kontanter eller swish.
LEVERANS Torsdag 29 april
UPPSALA kl 15-15.30, OKQ8 vid trafikplats Kumla, Kumlagatan 4
BROMMA kl 18-19, Stora Mossens IP, Mosskroken 11
VÄRMDÖ kl 20.30-21 Vikskola
Återkoppling om fördelning av hämttider sker efter sista beställninsdag.

 

Gör så här:
1. Kryssa i den produkt du önskar och fyll i det antal förpackningar av denna du vill ha. Nu räknas ca-summan fram.
2. Fyll i uppgifter om dig som beställare och vilken upphämtningsplats du önskar och tryck på skicka.
3. Du får upp en grön ruta att din beställning är mottagen samt ett automatiskt mail till den adress du angivit. Vi svarar inom 1-2 vardagar med ett bekräftelsemejl med betalinformation.

 

Beställningsformulär

Antal frp Produkt Kvantitet per förp Pris kr/kg Pris kr/förp Total

RENKÖTT

Grillåda ren

(Kotletter, rostbiff, grillkorv, renbamse)

Renytterfilé

Reninnanlår

Renentrecôte

Renytterlår

Renfärs, 500g-vac.påsar

Suovasskav, 500g-påsar

Varmrökt renbog, á 1,5-2 kg

Torkat renkött (lättrökt)

Torkad renkorv - Aajja

Kötthalt: 83% renkött

Rensalami

86% renkött

Renkorv, rökt naturell

Kötthalt: 80% vara av ren 70%

Rengrillkorv, á 400 g/pkt

Kötthalt: 73%, varav 50% renkött

Renkorvraka (falutyp)

Skavat renkött, 500g-vac.påsar

OBS! Detta är INTE renskav och måste stekas längre än renskav

Renskav

break

ÄLGKÖTT

break

Älginnerfilé

Torkat älgkött

Varmrökt älgrulle

Ölkorv – älg

Kötthalt: 80%, varav 78% renkött

break

Summa

Kontakta

break

Följ oss i renskog och på styckeri! 

Facebook och Instagram: jillierenovilt